Swedish Agro

SWEDISH AGRO

Vi är service- och försäljningspartner till Swedish Agro

Swedish Agro erbjuder maskiner av högsta kvalitet. Företaget är generalagent för CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.


Läs mer om Swedish Agro Machinery på deras webbplats här

Bildkälla: CLAAS

SERVICE/REPARATIONER

Vi har en väl utrustad servicebuss för fältservice direkt hos er som kund samt flexibla och kunniga mekaniker som fortlöpande uppdaterar sig på Swedish Agro's produkter. Samt en mindre servicebil som komplement för jourutryckningar... Vi kompletterar detta med en ny rymlig verkstad för mer krävande arbeten när det finns behov. Detta tillsammans med bra support från Svedish Agro service och reservdelsavdelning gör att vi löser de flesta problem som kan uppkomma.RESERVDELAR

Vi har tillgång till hela Swedish Agro's sortiment av reservdelar, det mesta finns att tillgå från Swedish Agro's lager i Skurup, eller beställs från Claas huvudlager i Tyskland. Filter mm har vi ett standardsortiment på hyllan men beställer hem det som önskas. Claas oljor har vi hemma som täcker de flesta behov, och saknas nåt så tar vi hem  och likt reservdelar oftast till dagen efter eller inom några dagar. 


Vi är försäljningspartner för GRANIT produktsortiment, vilket omfattar reservdelar, tillbehör mm. Vill du veta sortiment gå in på GRANIT för info.FÖRSÄLJNING


Vi är sedan ett par år servicepartner, men nu även försäljningspartner till Swedish Agro som säljer och marknadsför maskiner från CLAAS, HORSCH, AVR, SCANSTONE, SPEARHEAD, RAUCH och METSJÖ. Titta gärna in eller kontakta oss för att anpassa en maskin för ert behov, samt för information angående priser och leveranstider mm.


kontaktperson: alf@cjmotorteknik.se  063-10 48 60


Bildkälla: Swedish Agro

Bildkälla: Swedish Agro

Bild: Juliana Jonsson